fbpx

O Therapiumu: 

Therapium je nastao kao težnja da se ljudima srpskog govornog područja približe i omoguće tretmani koje pružaju evropski i svetski trendovi sa polja unapređenja mentalnog i opšteg zdravlja ljudi. Osnovan je u isto vreme kao podrška već postojećoj inicijativi u regionu za afirmacijom alternativnih metoda ozdravljenja i sveopšte dobrobiti čoveka.

Therapium nudi svojim klijentima usluge sledeći poslovni i profesionalni kodeks. Ako terapeut proceni da će njegova usluga imati pozitivan uticaj na stanje zainteresovanog klijenta, pružiće mu tretman u skladu sa svojom edukacijom, praksom i iskustvom kojim raspolaže. Ona poseduje snažnu posvećenost radu, sa integritetom pomažući ljudima da zakorače u novi period života okarakterisan željenim pozitivnim promenama.

Vesna Kovač

  • sertifikovani hipnoterapeut i regresoterapeut
  • prvi licencirani praktičar Rapidne Transformativne Terapije u Srbiji

Na prirodan i pouzdan način razrešite dugogodišnje unutrašnje konflikte, steknite novu perspektivu i zakoračite u sledeću fazu života puni samopouzdanja.

Reč terapeuta:  

Potrebno je da razumete da Vi igrate aktivnu ulogu u cilju uspešnog ishoda terapije. Imperativ je da budete motivisani na promenu i poboljšanje, kao i da sledite dobrovoljno sve korake kroz proces terapije.

Usluge Therapiuma nisu zamena za savet i mišljenje lekara. Sve informacije i preporuke uručene od strane terapeuta namenjene su isključivo Vašem ličnom razvoju.

Time što zakazujete svoj termin potvrđujete da niste oboleli od epilepsije, šizofrenije ili psihoze, niti bilo kog oboljenja koje bi Vas ili terapeuta izložilo riziku u toku terapije.

Troškovi se uplaćuju prilikom dolaska na zakazani termin. U slučaju otkazivanja ili pomeranja, obavestite me najkasnije 48 sati pre zakazanog termina. Za sva pitanja slobodno mi se obratite na e-mail ili telefon.

Srdačno,  Vaš terapeut
Vesna Kovač

Na prirodan i pouzdan način razrešite dugogodišnje unutrašnje konflikte, steknite novu perspektivu i zakoračite u sledeću fazu života puni samopouzdanja.